Singapur: Fúze chutí i národů
4
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Lei cha: organická hnědá rýže ukrytá pod fermentovanými arašídy, ředkvičkou, nasekanými houbami, osmaženou cibulkou a zeleninou
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Lehká veganská verze polévky ban mian s rýžovými nudlemi, čínským špenátem, houbami a sójovým proteinem
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Sušená holoturie nevypadá lákavě, ale místní ji používají jako dochucovadlo do polévek a jako lék proti rakovině
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Zeleninová verze laksy zasytí díky sójovému proteinu, husté šťávě a rýžovým nudlím
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
„Buchty“ vařené v páře s desítkami příchutí: od vanilkové, arašídové, sezamové po mangovou nebo s příchutí listů pandánu
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Placka roti prata se zeleným dhálem, falafelem a nakrájenou zeleninou je v Singapuru indická klasika
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Kvalitou patří durian v Singapuru mezi jeden z nejlepších v jihovýchodní Asii
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Prodavači vařených buchet či knedlíků v hawker centru ocení váš zájem a rádi vás nechají nakouknout i pod pokličku hrnců
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Zavřít