Zapomeňte na pizzu a pastu. V italské Apulii si své chuťové buňky rozmazlíte jinak
1
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Nedělní oběd s domácími orecchiette je silnou tradicí, ať už v rodinách, nebo mezi přáteli
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Klasiku panino cegliese s mortadellou a sýrem vám připraví v bistru přímo na náměstí města Ceglie
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Chléb z tvrdé pšenice, která zaručí dokonalou křupavost, je v Apulii základ každého oběda a důležitých oslav
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Focaccia s hrubou solí, olivovým olejem nebo cherry rajčátky
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Porce orecchiette s dušenými listy le cime di rapa se posype strouhankou nebo parmazánem
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Ranní rituál espresso & cornetto v pasticcerii ve městě Martina Franca
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Poctivě připravená bobová kaše s čekankou a osmaženou cibulí zasytí i v malém množství
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Chuť i aroma krému zákusku pasticciotto vyniknou, jen je-li teplý
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Zavřít