Réunion: Piknikování na ostrově vonícím kávou, rumem a vanilkou
1
/
10
Přehled fotografií
Zavřít
Obyvatelé ostrova Réunion milují pikniky pod širým nebem a streetfood, který má často podobu grilovaných kuřat
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Stolky přímo na útesu nad korálovou lagunou. Dokázali byste si představit lepší místo na občerstvení?
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Víno je na Réunionu spíš raritou, ve vyšších nadmořských výškách v Cirque Cilaos však pár vinic najdete
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Mnohé hospůdky mají africký charakter se zdmi pomalovanými reklamou na místní pivo
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Kari z krevet s rýží seženete snad všude
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Žádný pravý kreol si ho však nedá bez přílohy okořeněné místními ďábelsky pálivými papričkami
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Levná vanilka se dováží z Madagaskaru, místní je mnohem dražší
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Čerstvý vanilkový lusk je zelený. Než sušením zhnědne, trvá to víc než rok. Proto je vanilka tak drahá.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Když rýže, tak šafránová. Proč v tropickém ráji šetřit na koření, že?
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Nejčerstvější ovoce ochutnáte na trhu pod širým nebem
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Zavřít