Kyrgyzská kuchyně je eldorádem pro všechny masožravce
5
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Tradiční snídaně nabitá kaloriemi: lepjošky, džemy a zelený čaj
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Nesmírně pohostinní Burul a Talant
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Vybavení pokojů je prosté, o to více místa zbývá na hostinu!
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Příprava palú: smažení beraního masa s proužky mrkve
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Stovky búrsoků pro třicítku hostů pečou všechny generace rodiny
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Polévka ašľan-fu s nudlemi langman je ochucena pálivou pastou
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Čerstvá beraní pečínka s cibulí a sádlem
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Čištění střev
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Zavřít