Chutě chorvatských ostrovů: Ochutnejte výborné sýry, černé rizoto nebo víno, které pili již staří Řekové
3
/
10
Přehled fotografií
Zavřít
Chutě chorvatských ostrovů
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Delikatesy z chobotnic a tuňáka
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Tradiční úprava pokrmu „pod pekou“
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Menší chorvatské ostrovy jsou synonymem klidu
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Černé rizoto (crni rižot) se připravuje s inkoustem sépie
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Chorvatské sýry jsou výtečné
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Ze svatojánského chleba se dělá i džem
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Plody opuncií jsou po oloupání chutné
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Chorvatské domácí pálenky
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Chobotnice na grilu s krumpirom (brambory)
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Zavřít