Logo magazínu

(HOTOVO) Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab

2/7
Prohlédnout znovu

(HOTOVO) Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab

Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab | Lenka Hrabalová
Granátová jablka jsou všude zejména na podzim. Kromě džusů jsou také oblíbenou příměsí mas a rýže. | Lenka Hrabalová
Čaj patří ke každodennosti Íránců. Během svátků jej u mešit rozlévají všem okolo. | Lenka Hrabalová
Pečený tuk z ovčího ocasu často provází bazalka či máta | Lenka Hrabalová
Každé město má své typické sladkosti. Íránci je milují. | Lenka Hrabalová
Rýže je součástí takřka všech jídel. Zdobená šafránem a sušeným dříšťálem. | Lenka Hrabalová
Ženy dokáží vytvořit úžasná jídla i v prostých podmínkách. Perský záliv okouzlí chutěmi i barvami. | Lenka Hrabalová
Via Alpina: Rodinný trek po slavné trase švýcarskými Alpami

Via Alpina: Rodinný trek po slavné trase švýcarskými Alpami

Udržitelně a ekologicky i o prázdninách? Vyrazte do Jižního Tyrolska!

Udržitelně a ekologicky i o prázdninách? Vyrazte do Jižního Tyrolska!

Vyvýšené srdcovky Bronislava Jaroše

Vyvýšené srdcovky Bronislava Jaroše

Kazachstán: Metropole i přírodní krásy největšího vnitrozemského státu světa

Kazachstán: Metropole i přírodní krásy největšího vnitrozemského státu světa

Súdánské menu pro odolné jedlíky

Súdánské menu pro odolné jedlíky

Nejlepší alpské cyklostezky, traily a downhilly

Nejlepší alpské cyklostezky, traily a downhilly