(HOTOVO) Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab
2
/
7
Prohlédnout znovu
(HOTOVO) Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab
Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab
|
Lenka Hrabalová
Granátová jablka jsou všude zejména na podzim. Kromě džusů jsou také oblíbenou příměsí mas a rýže.
|
Lenka Hrabalová
Čaj patří ke každodennosti Íránců. Během svátků jej u mešit rozlévají všem okolo.
|
Lenka Hrabalová
Pečený tuk z ovčího ocasu často provází bazalka či máta
|
Lenka Hrabalová
Každé město má své typické sladkosti. Íránci je milují.
|
Lenka Hrabalová
Rýže je součástí takřka všech jídel. Zdobená šafránem a sušeným dříšťálem.
|
Lenka Hrabalová
Ženy dokáží vytvořit úžasná jídla i v prostých podmínkách. Perský záliv okouzlí chutěmi i barvami.
|
Lenka Hrabalová
Via Alpina: Rodinný trek po slavné trase švýcarskými Alpami
Udržitelně a ekologicky i o prázdninách? Vyrazte do Jižního Tyrolska!
Vyvýšené srdcovky Bronislava Jaroše
Kazachstán: Metropole i přírodní krásy největšího vnitrozemského státu světa
Súdánské menu pro odolné jedlíky
Nejlepší alpské cyklostezky, traily a downhilly