Speciál Objevujte Slovensko vychází 22.6.2023

Speciál Objevujte Slovensko vychází 22.6.2023 Zdroj: Lidé a Země

Představíme všechny slovenské národní parky
Procestujeme všechny slovenské kraje
Speciál obsahuje na pět set tipů
Co se skrývá pod názvem Čierne diery?
5
Fotogalerie

Divoká příroda, malebná města i okouzlující památky: Slovenský speciál právě vychází!

Máte pocit, že toho o Slovensku víte už dost? Že vás v zemi našich kulturně nejbližších sousedů nic nepřekvapí? Tak schválně. Kde najdete slovenskou verzi Tahiti, Provence nebo Mrtvého moře? Kde tiká nejpřesnější orloj světa a vytéká ropný pramen? Že by se přece pár nezodpovězených otázek našlo?

Pokud chcete znát správné odpovědi na všechny tyto otázky, a k tomu ještě získat 500 tipů na přírodní, historické, kulturní a technické zajímavosti Slovenska, ochutnávku slovenské retro gastronomie, srdcovky rodáků nebo představení architektonického projektu Čierne diery, je nejvyšší čas vyrazit pro nový speciál časopisu Lidé a Země!

Třicáté výročí

Společně s předchozím speciálem Objevujte Česko si s LaZ, jako jediným cestovatelským měsíčníkem na českém trhu, můžete připomenout 30. výročí vzniku samostatného Česka a Slovenska. 116 stran plných skvělých cestovatelských tipů vám možná ještě překope letošní prázdninový itinerář.

Nejlepší z nejlepšího

Výběr těch nejkrásnějších míst, neobjevených přírodních krás, významných pamětihodností a zajímavostí rozdělený přehledně podle krajů. K tomu srdcovky cestovatelů, kteří se na Slovensku narodili, a ochutnávka slovenské retro gastronomie, která se až nápadně podobá té české. Máte raději vypečené dukátové buchtičky, nebo šišky s mákem? A proč jsou dnes mnohá z těchto jídel žádanou součástí menu horských chat nebo festivalů?

Užijte si nové speciální vydání LaZ a poznejte spolu s námi dosud neobjevené Slovensko! Naše novinka je dostupná na stáncích nebo na iKiosek.cz